Η εταιρεία
δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ & Microblading, προσφέροντας στον Επαγγελματία αλλά και στον αρχάριο Τεχνίτη, λύσεις, απαραίτητα προϊόντα και ειδικό εξοπλισμό, που θα τους στηρίξουν και θα καλύψουν όλες τους τις ανάγκες.
Οι παρεχόμενες υπηρεσίες επιμόρφωσης είναι υψηλού επιπέδου και βασίζονται στα αντίστοιχα πρότυπα του εξωτερικού, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο γνώσεις και δεξιότητες για μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της Μικροχρωμάτωσης.

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Αρχικά ξεκίνησα την σταδιοδρομία μου στο χώρο της Ομορφιάς το 1992, ως σπουδάστρια ακόμη στο αντικείμενο της Αισθητικής Κοσμετολογίας. Πάντα ονειρευόμουν ένα επάγγελμα όπως αυτό της Αισθητικού, κάτι που με ώθησε να ξεκινήσω την αναζήτησή μου αρχικά ως Υπεύθυνη Πωλήσεων εταιρείας καλλυντικών και στη συνέχεια ως ιδιοκτήτρια πλέον της δικής μου επιχείρησης σε προϊόντα Αισθητικής και Ημιμόνιμου Μακιγιάζ. Ωστόσο, το μεγάλο μου πάθος ήταν και είναι το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ, με το οποίο άρχισα δειλά-δειλά να ασχολούμαι το 1993, μετά την πρωτοποριακή για τα δεδομένα της εποχής εκείνης εκπαίδευση που παρακολούθησα, από την πρωτοπόρο Carole Franck. Έγινα έτσι μια από τις πολύ λίγες Τεχνίτριες που υπήρχαν στην Ελλάδα στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ, έναν τομέα σχεδόν άγνωστο ακόμη τότε στο ευρύ Ελληνικό κοινό.
Επικοινωνήστε με την Σταυρούλα Γιαννούλη
για να ανακαλύψετε και να μάθετε όλα τα μυστικά
του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ και του Microblading.
3ης Σεπτεμβρίου 99, Αθήνα, 10434
210-825-3469
info@beauty-seminars.gr
Δευτέρα – Παρασκευή 10:30 – 19:00
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ